stiri Braila – debraila.ro

Banica Stelu a picat pe mana politistilor | Urmarit international, interlopul brailean a fost ridicat de pe aeroport

Cunoscut ca fiind un apropiat al lui Stanel Corbu, liderul gruparii interlope din cartierul Lacu-Dulce, Banica Stelu a fost preluat, vineri, 27 iulie, de politistii braileni de pe un aeroport din capitala. Barbatul de 42 de ani era urmarit la nivel national si international.

Braileamul se sustragea de la masura arestarii preventive, pe numele sau fiind emis, la sfarsitul anului 2016, un mandat in lipsa pentru infractiunea de tentativa la omor.

In august 2016, un tanar care a facut parte din gruparea lui Corbu a fost injunghiat in propria casa de Bancuta Casius Clay si Banica Stelu. La atacul sangeros ar fi participat si Stanel Corbu, care este acuzat de complicitate la tentativa la omor si violare de domiciliu.

Ionut Vranceanu, cel injunghiat in burta, a avut viata pusa in pericol, procurorii stabilind incadrarea faptei la tentativa la omor.

Casius Clay – cumnatul lui Corbu si Stelu ar fi dus la indeplinire un plan de razbunare, tinand cont ca victima ar fi intors armele impotriva fostului sau sef, pe care, in octombrie 2015, l-ar fi atacat cu toporul.

Banica Stelu a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean.

Comentarii