stiri Braila – debraila.ro

„Bai, dati-va la o parte! Aduceti stingatoare” / IMAGINILE de dupa prabusirea motodeltaplanului

UPDATE 15:20 / Imagini surprinse imediat dupa prabusirea moltodeltaplanului. Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati a deschis dosar penal, efectuand cercetari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc incidentul aviatic.

Zborul s-a desfasurat in afara mitingului aviatic.

UPDATE 23:50 / Pilotul bucurestean Marius Iordan, in varsta de 54 de ani, a fost transportat la un spital din Bucuresti, in jurul orei 00:00. A suferit fracturi la coloana vertebrala, torace si femur, dar si un traumatism cranian.

Iordan este instructorul scolii de zbor „Acvila” din Bucuresti, pe care a infiintat-o in 2008, dar a carui proprietar nu mai este. Baza aeroclubului, care se ocupa in special cu zborul de ultrausoare, este pe Aerodoromul Clinceni.

„Domnul Iordan nu este patronul sau directorul scolii de zbor”, ne-a declarat Gheorghe Raluca, managerul Aeroclup „Acvila”.

………….

21:30 / Pilotul unui motodeltaplan a fost ranit, dupa ce, conform primelor informatii, ar fi ratat aterizarea, „agatand” drumul judetean, mai inalt cu un metru decat pista. Aparatul de zbor a fost avariat.

O ambulanta a ajuns la fata locului, acordandu-i primele ingrijiri medicale pilotului.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii