stiri Braila – debraila.ro

AU INCEPUT LUCRARILE pe drumurile judetene | Chiriac, seful CJ: ”Ne tinem de promisiune! Voi supraveghea personal toate lucrarile”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a anuntat, luni, pe o retea de socializare, faptul ca au fost demarate lucrarile de modernizare a mai multe drumuri judetene, publicand fotografii de la vizitele facute pe santiere.

Totodata, Chiriac a precizat faptul ca, pe langa drumurile judetene 203 (Faurei-Jirlau), 211A (Viziru-Bordei Verde) si 203A (Galbenu-Visani), unde se toarna covor asfaltic sau se plombeaza gropile, au fost incepute pregatirile pentru asfaltarea si plombarea drumurilor judetene 203 (tronsonul Faurei-Ulmu) si 202B (Movila Miresii-Gemenele).

”Ne tinem de promisiune! Se lucreaza intens in judet astfel incat, in cel mai scurt timp, toate drumurile judetene sa fie practicabile. (…) Inteleg nerabdarea oamenilor, dar ne dorim drumuri de calitate iar asta presupune atentie din partea constructorilor si rabdare din partea noastra. Personal voi supraveghea atent toate actiunile, pentru a ma asigura ca se fac lucrari de calitate”, a mentionat seful CJ.

Comentarii