stiri Braila – debraila.ro

Au iesit in oras cu briceagul in buzunar / Doi braileni s-au ales cu dosar penal pentru port ilegal de arma alba

Duminica, 21 februarie, intre orele 19:30-21:30, politisti de la Biroul Ordine Publica, sprijiniti de jandarmi, au actionat pentru prevenirea si combaterea faptelor savarsite cu violenta, in zona unitatilor economice de tip café-bar, din municipiu.

Oamenii legii au efectuat controale in 8 unitati comerciale, au legitimat 21 de persoane, doua dintre ele fiind conduse la sediul Politiei pentru verificari suplimentare, si au constatat doua infractiuni.

La ora 19:30, in incinta unui café-bar de pe Calea Galati, la parterul unui bloc, a fost identificat braileanul V. Mihai, in varsta de 22 de ani, care avea asupra sa un cutit, cu lama retractabila de 8 cm si manerul de 12 cm.

Dupa nici o ora mai tarziu, intr-o societate comerciala cu profil pariuri sportive, situata pe strada 1 Decembrie 1918, la parterul unui bloc, politistii au dat peste C. Marcel, de 32 de ani, si el inarmat cu un cutit tip briceag, cu lama de 7 cm si manerul de 9 cm.

In ambele cauze s-a intocmit dosar penal, conform prevederilor Art. 372 din Codul penal, pentru port fara drept, in locuri special amenajate si autorizate pentru distractie ori agrement, de cutit sau obiecte fabricate sau confectionate in acest scop.

Comentarii