stiri Braila – debraila.ro

ATENTIE, politistii braileni fac verificari! | Dosare penale: patru soferi aveau adeverinte de angajator FALSE!

Politistii braileni verifica daca datele trecute in adeverintele de angajator sunt reale si nu ezita sa deschida dosare penale. Patru soferi au mintit ca sunt angajati la anumite ssocietati comerciale doar pentru a putea iesi din case.

Pe 14 aprilie, oamenii legii i-au identificat in trafic pe patru conducatori auto, braileni si galateni, cu varste cuprinse intre 40 si 48 de ani, in timp ce se deplasau cu autoturismele pe raza judetului Braila.

Soferii le-au aratat politistilor adeverinte de angajator emise de catre administratorii unor societati din municipiile Braila si Galati. Totusi, in urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca cei patru nu figureaza ca angajati ai firmelor respective.

In toate cele 4 cauze, politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatură privata si uz de fals.

Totodata, in unul dintre cazuri, in autoturism au fost depistati si trei pasageri, care erau transportati in regim de taxi.

Pasagerii nu detineau niciun document care sa le justifice deplasarea, motiv pentru care au fost amendati fiecare cu cate 2.000 de lei, conform Ordonantei Militare nr.3 din 2020, pentru incalcarea restrictiilor de circulatie.

Comentarii