stiri Braila – debraila.ro

ATENTIE | De Florii, peste 380 de politisti vor fi la datorie pe strazile Brailei | Actiuni cu aparate radar in intreg judetul

Politia Romana a intensificat actiunile de prevenire a faptelor antisociale, in perioada premergatoare Sarbatorilor Pascale.

In week-endul Floriilor, 384 de politisti se vor afla pe strazile Brailei, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica si prevenirea producerii oricaror evenimente negative.

Oamenii legii au ca prioritate prevenirea si descurajarea oricaror evenimente care ar putea afecta linistea cetatenilor si sa intervina rapid atunci cand sunt sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Astfel, pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice, Inspectoratul de Politie Judetean va organiza zilnic, in aceasta perioada, 52 de patrule de siguranta publica, dintre care 1 pedestra si 51 auto.

In fiecare zi, 11 politisti rutieri vor fi prezenti pe principalele artere rutiere pentru prevenirea accidentelor grave si fluidizarea traficului pe caile de acces din zona lacasurilor de cult si a statiunilor turistice.

Pentru prevenirea accidentelor de circulatie, politistii rutieri vor actiona cu 8 aparate radar in intreg judetul.

Comentarii