stiri Braila – debraila.ro

Atac intr-un bar din Chercea | Mai multi tineri au distrus camerele de supraveghere din local cu un cosor | Politia suspecteaza ca atacatorii sunt apropiati ai gruparii din Lacu-Dulce

Politistii sunt pe urmele mai multor tineri, care, in noaptea de sambata spre duminica, au intrat intr-un bar de pe Comuna din Paris si au semanat teroare. Se pare ca oamenii legii au informatii ca atacatorii sunt apropriati ai gruparii interlope din Lacu-Dulce, au precizat surse din randul anchetatorilor pentru DEBRAILA.

Pe 15 ianuarie, in jurul orei 01:00, Politia Municipiului a fost sesizata de catre un barbat cu privire la faptul ca un grup de tineri ar fi patruns in incinta barului pe care il administreaza, deschis anul trecut, unde ar fi distrus doua camere de supraveghere din componenţa sistemului de pază, prin lovirea cu un cosor, si ar fi sustras displayul interfonului.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de distrugere, furt calificat, portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase si tulburarea ordinii si linistii publice.

Oamenii legii au format, la acest moment, un cerc de suspecti si efectueaza in continuare cercetari pentru identificarea lor, stabilirea cu exactitate a situatiei de fapt si a participatiei fiecaruia la comiterea infractiunilor.

Comentarii