stiri Braila – debraila.ro

ASFALTARE a la Gropeneanu: Micatis isi bate joc de lucrari! | Primarul: „Nu platim astfel de lucrari!”

Micatis Prod „toarna asfalt la plezneala”! Afirmatia ii apartine primarului Marian Dragomir, nemultumit de modul in care firma afaceristului brailean Aurel Gropeneanu lucreaza in zona Capatul lui 4.

Edilul pare sa nu fie deloc intelegator cu societatea care, practic, si-a batut joc de lucrarile de pe breteaua paralela cu Calea Calarasilor, de pe tronsonul dintre strazile Milcov si Chisinau.

„Primaria Braila nu plateste astfel de lucrari. Putem intelege ca cei de la telefoane, gaze, apa sau alti furnizori de servicii intarzie uneori mai mult ridicarea capacelor de canalizare la cota, dar nu putem intelege constructorii care nu isi coordoneaza lucrarile, toarna asfalt la plezneala si apoi plang dupa bani. Primaria Braila nu a platit niciodata avans in ultimii 5 ani! Primaria Braila plateste doar la final cand lucrarile sunt conforme si greselile de executie remediate!”, a precizat Marian Dragomir pe o retea de socializare.

Nu este prima oara cand in spatiul public se discuta despre calitatea lucrarilor realizate de Micatis in municipiu. De exemplu, imagini cu doi muncitori care plombau cu frizura asfaltica o groapa plina ochi cu apa au devenit virale in mediul online.

Afaceristul Aurel Gropeneanu, intrat de cativa ani pe piata asfaltatorilor, a devenit cunoscut opiniei publice in 2005, cand o firma pe care o detine, respectiv Gropeneanu Com S.R.L, a castigat concesionarea pe 10 ani a Complexului Lacul Blasova, format din 310 ha teren si 375 ha luciu de apa.

In 2016, la inceputul anului, a avut loc licitatia pentru concesionarea pe o perioada de 15 ani a complexului din Insula Mare a Brailei, dreptul de concesiune ajungand tot la Gropeneanu, care a participat cu doua societati, Gropeneanu Com si Micatis Prod – cea care a castigat contractul de asfaltare a strazilor din municipiu.

Comentarii