stiri Braila – debraila.ro

AREST LA DOMICILIU pentru soferul care l-a UCIS pe taximetristul din Movila Miresii, in statia de autobuz din Ciocarlia | Decizia instantei este DEFINITIVA

Tribunalul Braila a judecat, miercuri dimineata, contestatia procurorului de caz impotriva hotararii Judecatoriei prin care Georgian Negrei (foto), soferul care l-a lovit pe un taximetrist aflat in statia de autobuz din Ciocarlia si apoi a fugit de la locul accidentului, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Instanta a inlocuit masura preventiva a controlului judiciar cu cea a arestului la domiciliu, decizia fiind definitiva.

Initial, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat Judecatoriei cu propunere de arestare preventiva, respinsa insa de judecatorul de drepturi si libertati, care a aratat ca „faptele savarsite nu sunt de o gravitate foarte ridicata, avand in vedere urmarile produse”.

Procurorul a venit in fata Tribunalului cu o noua incadrare juridica, tinand cont ca victima a decedat pe 21 iunie, la Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Andrei” din Galati, respectiv ucidere din culpa, in locul vatamarii corporale din culpa, la care se adauga parasirea locului accidentului.

In noaptea de luni spre marti (n.r. 17-18 iunie), aflat la volanul unui Alfa Romeo, Georgian Negrei a izbit in plin un taximetrist aflat in fata unui magazin, oprindu-se apoi cu masina in statia de autobuz din Ciocarlia. Desi victima, in varsta de 28 de ani, zacea intr-o balta de sange, soferul, fara nici cea mai mica urma de compasiune, s-a facut nevazut, prezentandu-se la Politie dupa ore bune de la producerea accidentului.

Comentarii