stiri Braila – debraila.ro

Aproape de coma alcoolica, un brailean s-a suit la volan si a distrus stalpul din fata casei

Sambata, 19 martie, in jurul orei 16:50, politistii de la Sectia 3 de Politie Rurala Faurei l-au depistat pe P. Nicusor, in varsta de 42 de ani, din satul Horia, care, in timp ce conducea tractorul agricol cu remorca, la iesirea din curtea locuintei, a lovit un stalp de sustinere a cablurilor electrice, distrugandu-l.

Valoarea prejudiciului este de  5.000 de lei.

Oamenii legii l-au testat pe barbat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

De asemenea, politistii au mai stabilit ca soferul nu detine permis de conducere, iar tractorul si remorca nu erau inmatriculate sau inregistrate in circulatie.

In cauza s-a intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat si distrugere din culpa.

Comentarii