stiri Braila – debraila.ro

Aproape de coma alcoolica, un brailean a furat o masina si a fugit de politisti | Parchetul l-a plasat sub control judiciar

La sfarsitul saptamanii trecute, mai exact pe 8 augustm, in jurul orei 18.00, politisti din cadrul Politiei Municipiului – Biroul Ordine Publica au identificat un autoturism care se deplasa haotic pe strada Hipodrom, moment in care au pornit semnalele acustice si luminoase ale autospecialei, efectuand semnal regulamentar de oprire, insa conducatorul auto a oprit abia pe Aleea Policlinicii.

Oamenii legii l-au identificat la volanul masinii pe un brailean, in varsta de 51 de ani, care emana halena alcoolica.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand faptul ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 1,57 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cu ocazia verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autoturismul nu apartine barbatului de la volan. Individul, in timp ce se afla in locuinta proprietarului, profitand de faptul ca acesta dormea, a luat cheile masinii si a plecat, dupa care a fost interceptat de politisti.

Oamenii legii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si furtul in scop de folosinta, luand, totodata, masura retinerii soferului pentru 24 de ore.

Totusi, dupa ce si-a petrecut 24 de ore in spatele gratiilor, barbatul a fost pus sub control judiciar de catre un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila.

Comentarii