stiri Braila – debraila.ro

Antoaneta Ioniță ironizează PNL Brăila | “Un mic grup de prieteni” cu un singur scop: Alexandru Popa să rămână deputat și după 2024! “Politica se poate face și altfel – o politică a bunului-simț”

“Votanții liberalilor mai știu cu cine să voteze? Îi mai reprezintă cineva în acest moment?”, este reacția Antoanetei Ioniță (foto stânga) cu privire la PNL Brăila.

De profesie medic, Ioniță, care a fost deputat PNL în mandatul 2016-2020, este președintele Forța Dreptei Brăila – partid condus, la nivel național, de fostul premier Ludovic Orban.

Antoaneta Ioniță a declarat, la Reperul TV, că actuala echipă de conducere a PNL Brăila are ca unic scop rămânerea în fotoliul de deputat, și după alegerile parlamentare din 2024, a lui Alexandru Popa (centru – foto dreapta), președintele filialei.

“În PNL… cine e? E o echipă a lui Alexandru Popa, care e formata dintr-un mic grup de prieteni, o echipă care nu se gândește decât cum să fie de acord ca Alexandru Popa să rămână în continuare primul pe listă la Camera Deputaților și sunt foarte mulțumiți. Am mai văzut vreun proiect cu care PNL să iasă în față și să ne propună ceva? Nu!”, a precizat președintele Forța Dreptei.

Totodată, Ioniță i-a criticat și pe consilierii locali municipali PNL pentru faptul că nu promovează proiectele pe care le-au prezentat în interiorul partidului atunci când au fost selectați pentru a fi candidați la alegerile locale.

“Aveau proiecte! Unde sunt acele proiecte? Măcar să iasă catre alegătorii care i-au votat și să le spună: <<Domnule, nu putem să facem!>>. Să spună că au făcut cutare lucru sau că încearcă să facă. (…) Votanții liberalilor nu au, în acest moment, decât o singură șansă: să vină către noi și să ne cunoască. Politica se poate face și altfel – o politică a bunului-simț, nu cu atacuri la persoană”, a subliniat Antoaneta Ioniță.

Comentarii