stiri Braila – debraila.ro

Angela A MURIT sub ochii fiului, cu o zi inainte de aniversarea casatoriei | Femeia a fost lovita de o soferita, la scurt timp dupa ce a coborat dintr-un maxi-taxi

Tanara de 28 de ani venise de la Braila, unde, impreuna cu fiul sau, fusese la cumparaturi. Angela a coborat din maxi-taxi, iar in timp ce se deplasa pe marginea soselei a fost lovita de o masina, care circula dinspre  Focsani.

Tragedia a avut loc, vineri seara, in satul Corbu Nou.

Copilul de 11 ani a fost ranit, insa a scapat cu viata, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente, pentru a primi ingrijiri medicale. Din pacate, mama lui si-a pierdut viata in urma.

Soferita, o femeie de 32 de ani, din judetul Vrancea, a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Farurile unui TIR ar fi orbit-o, nereusind sa evite impactul.

Cei care au cunoscut-o pe tanara din Corbu Nou au doar cuvinte de lauda: o persoana calda, un om de o bunatate rar intalnita si o mama exemplara

„Maine ar fi fost ziua voastra, a ta si a sotului tau. Erai asa bucuroasa, insa Dumnezeu a decis sa te cheme la el. Mult prea devreme. Drum lin, Angi! Dumnezeu sa te ierte!”, se arata intr-unul din sutele de mesaje postate de cunoscuti pe retelele de socializare.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Comentarii