stiri Braila – debraila.ro

Ancuta (PMP): ”Daca pe 11 decembrie nu mergem la vot, jocurile vor fi facute tot de ei, politicieni invechiti. Haideti sa ne uitam atent pe liste si sa le incurcam planurile”

George Cristian Ancuta, locul 1 la Senat pe lista Partidului Miscarea Populara, ii indeamna pe braileni sa mearga la vot pe 11 decembrie pentru a-si alege reprezentantii in viitorul Parlament, aratand ca neparticiparea la scrutin ”ii ajuta pe politicienii invechiti in gandire si rele sa faca jocurile in continuare”. 

”Eu imi doresc ca brailenii sa iasa la vot in numar cat mai mare. Cred sincer ca daca pe 11 decembrie nu mergem la vot, jocurile vor fi facute tot de ei, politicieni invechiti. Daca stam acasa nu facem decat sa ii ajutam pe politicienii invechiti in gandire si rele sa faca jocurile in continuare. Haideti sa ne uitam atent pe liste si sa le incurcam planurile, sa le aratam ca nu suntem doar primitori de pliante in campania electorala. Candidez la Senat pentru ca imi doresc ca in legislativul national sa ajunga si un politician tanar, un om care sa poata gandi si altfel decat cei care nu au aratat decat aroganta sau incompetenta. Cum sa crezi ca un politician care e prin politica de ani buni, incercand sa puna mana pe o bucata de ciolan, sau unul care candideaza pentru a nu stiu cata oara e mai bun ca unul din generatia mea, cu bune si rele? Crezi, doar daca nu iti pasa de cine te va reprezenta in Parlament. Eu sunt absolut convins ca brailenilor le pasa pe cine vor trimite in Parlament si vor arata asta pe 11 decembrie”, a spus Ancuta.

Candidatul PMP a mai adaugat faptul ca un cetatean care nu voteaza in semn de protest fata de sistem nu face decat sa ajute sistemul sa ramana in picioare: ”Stiu ca sunt multi oameni dezamagiti de tot ce a generat nociv o parte din clasa politica, insa nu protestul prin neparticiparea la vot este solutia. In opinia mea, o astfel de hotarare nu face decat sa bucure sistemul, sa-l intareasca, sa-l ajute sa ramana in picioare.”

Comentarii