stiri Braila – debraila.ro

Alina Vatu, capitanul HC Dunarea, inaintea meciului de foc cu Cisnadie: „Suntem pregatite! Ii asteptam pe toti suporterii sa ne sustina in Polivalenta, asa cum au facut-o si pana acum”

Sambata, incepand cu ora 16:00, HC Dunarea va infrunta, pe teren propriu, CS Magura Cisnadie, care in acest moment se afla pe locul al patrulea in Liga Florilor, sperand inca la podium. In Cupa Romaniei, formatia braileana a castigat fara emotii meciul cu Magura Cisnadie, impunandu-se cu 28-23.

Alina Vatu, capitanul HC Dunarea, afirma ca partida de sambata nu va fi la fel de usoara ca cea din Cupa, precizand insa ca fetele sunt pregatite si au „un moral bun”.

„Urmeaza doua jocuri grele intr-o perioada destul de scurta. Cu siguranta nu va fi la fel de usor ca in Cupa. Sa nu uitam ca am suferit o infrangere destul de grea in tur, dar niciun meci nu seamana cu celalalt. Conteaza foarte mult sa jucam ca o echipa, iar eu le-am simtit pe fete foarte bine in aceasta saptamana. Daca vom avea o aparare buna si vom finaliza asa cum trebuie, fara indoiala, vom avea de castigat. Noi suntem pregatite si avem un moral bun, chiar daca am trecut printr-o infrangere in ultima partida. Ne dorim mult victoria, atat pentru noi, cat si pentru public. Ii așteptam pe toti suporterii sa ne sustina in Sala Polivalenta, asa cum au facut-o si pana acum”, a declarat Vatu.

Si portarul Adriana Medvedova ii asteapta pe suporteri la meciul cu Magura Cisnadie, aratand ca isi doreste sa ramana la malul Dunarii.

„Cred ca va fi un meci mai dificil decat cel din Cupa Romaniei. Cisnadie este o echipa buna, cu jucatoare experimentate. Ma astept la un meci greu. Echipa care se va apara mai bine va avea de castigat. Trebuie sa ne concentram la meci si doar impreuna, ca o adevarata echipa, putem castiga. Totodata, publicul va avea un aport important la meci, ca la toate. Am incredere ca le putem invinge din nou”, a mentionat Medvedova.

Comentarii