stiri Braila – debraila.ro

ALESII BRAILEI! Paun (ALDE), consilier municipal, despre Diaspora: „Alo, treci acasa! Mars era mai nimerit. Derbedei!”

Consilierul local municipal Dan Paun (ALDE), aflat la al doilea mandat in legislativul municipal, pare sa nu fi sustinut decizia propriului partid de a contribui la demiterea Guvernului PSD prin motiune de cenzura. In 2016, Paun a candidat pentru fotoliul de primar al Brailei din partea ALDE.

Dupa caderea Cabinetului Dancila, Dan Paun a publicat, pe o retea de socializare, o serie de mesaje ironice la adresa romanilor care se afla in afara granitelor. Mai mult decat atat, raspunzand la comentariul unui internaut, alesul local a lasat sa se inteleaga faptul ca cei la care a facut referire sunt „derbedei”.

„Alo … <<diaspora>> … TRECI ACASA!!! Mars era mai nimerit, insa neavand caine, nu-s obisnuit”, a scris consilierul local municipal.

Totodata, Paun a mai precizat faptul ca romanii din Diaspora „vor cere asistenta sociala platita tot de noi” atunci cand vor reveni in tara, intrucat „acolo muncesc la negru 90% dintre ei”.

„Stiu ca nu vor veni, insa vor vota”, a continuat sursa citata.

In ultimul mesaj legat de romanii aflati departe de tara, Dan Paun i-a raspuns unui internaut care mentionase faptul ca ar interzice dreptul de vot celor din Diaspora.

Internaut: „Si eu am copii plecati dar isi vad de treaba lor, nu se implica in politica si nici nu comenteaza in vre-un fel!”

Consilierul local municipal ALDE: „Copiii dv. nu sunt derbedei … nu au cum, fiind educati de dv.”

Dan Paun s-a manifestat, tot pe retelele de socializare, si impotriva deciziei ALDE de a rupe alianta cu PSD si, implicit, de a iesi de la guvernare.

Foto: danpaun.ro

Comentarii