stiri Braila – debraila.ro

Alegerea lui Orban pentru sefia PNL Braila, dupa infrangerea in alegeri: Catalin Boboc! | „Mi-am propus sa demolez bisericutele si sa facem o singura catedrala liberala”

Catalin Boboc este noul presedinte interimar al Organizatiei Judetene PNL, decizia fiind luata de conducerea centrala a partidului. Filiala se numara printre cele care au obtinut un scor mai mic de 27% la alegerile locale, motiv pentru care presedintii si-au prezentat demisia de onoare. 

Ciudat este faptul ca persoana aleasa pentru a redresa organizatia dupa infrangerea usturatoare din 27 septembrie este chiar fostul candidat al partidului pentru presedintia Consiliului Judetean, care a obtinut 23,94% dintre sufragii, situandu-se sub scorul partidului. Se pare ca Boboc urmeaza sa pregateasca filiala pentru alegerile parlamentare, insa fara sa candideze.

„Nu voi candida tocmai pentru a elimina suspiciunea unora ca as putea fi subiectiv şi ca am obiective personale si interese personale in aceasta campanie. Colegii din conducerea centrala, stiind ca sunt un membru vechi, un om loial partidului, care cunoaste organizatia si oamenii din organizatie, s-au gandit la aceasta solutie. (…) Mi-am propus sa ii strang aproape pe toti colegii si sa demolez bisericutele, sa facem o singura catedrala liberala, daca imi permiteti comparatia. (…) Imediat dupa alegerile locale, eu am dat un mesaj public de unitate, am spus de atunci, cred ca de a doua zi, ca nu avem niciun moment de pierdut. Asa se succed campaniile in politica si trebuie sa le luam pe fiecare in parte sa construim ceva. Cuvantul de ordine trebuie sa fie unitate si scopul nostru trebuie sa fie constructie”, a explicat Catalin Boboc pentru Agerpres.

Trebuie mentionat faptul ca Boboc a negat categoric, in urma cu doar cateva zile, ca isi doreste sa preia conducerea interimara a Organizatiei Judetene PNL.

„Vreau sa comunic public, cu fermitate, faptul ca nu sunt interesat de presedintia interimara a filialei si nici de o candidatura la parlamentare. Consider ca PNL Braila are resurse umane suficiente, capabile sa poarte steagul sus in perioada urmatoare!”,  declara liberalul.

Fost prefect al judetului pana acum doua luni de zile – cand a candidat pentru presedintia Consiliului Judetean, Catalin Boboc a mai condus filiala si in trecut, demisionand din functia de presedinte in 2016, dupa ce a obtinut un scor de doar 18,67% in cursa pentru fotoliul de primar al municipiului.

Comentarii