stiri Braila – debraila.ro

Alege-ți numerele la loterie cu cap

Toată lumea are propria strategie preferată pentru selectarea numerelor la loto. În timp ce unii preferă să caute tendințele din extragerile anterioare, alții se orientează către zodiac pentru a se ghida.

Desigur, extragerea loteriei este întotdeauna complet aleatorie, indiferent de modul în care vă alegeți numerele. Chiar dacă nu există o strategie care să asigure succesul (altfel, am fi cu toții miliardari! ), nu ar strica să ai una. Poți să folosești logica sau știința, să pariezi și să iei o decizie aleatorie sau să te lași pur și simplu în voia instinctului. Încercați câteva abordări alternative. Nu puteți fi sigur. S-ar putea să fiți norocos. Pe eldorado casino poți să testezi mereu cantitatea de noroc pe care o ai într-o zi. 

Jucătorii superstițioși cred că ziua în care aleg un set diferit de numere sau un amestec norocos aleatoriu în locul celor prestabilite, de rutină, este ziua – și extragerea – în care numerele câștigătoare originale vor apărea în sfârșit!

Unii jucători pot crede că numerele lor norocoase sunt anumite date aniversare sau datele lor de naștere. Cu toate acestea, experții în loterie ar sfătui să nu folosească această metodă de alegere a numerelor de loterie, deoarece datele calendaristice pot avea doar până la 31 de zile. Din cauza faptului că numerele de loterie ajung adesea până la 69, jucătorii pot exclude combinațiile câștigătoare.

Studiați statisticile

Această abordare presupune revizuirea extragerilor anterioare și identificarea bilelor care sunt extrase cel mai frecvent. Și există o tonă de materiale disponibile pentru a le cerceta, datorită dragostei lumii pentru loterii.

În ciuda faptului că nu există o explicație logică pentru motivul pentru care unele numere sunt extrase mai frecvent decât altele, unele par să fie mai tari decât altele.

Rețineți doar că, indiferent dacă un număr a apărut de 10 sau de 0 ori de-a lungul extragerilor anterioare, el are în continuare o probabilitate egală de a fi extras.

În general, această metodă necesită mult timp, dar mulți jucători de loto consideră că le oferă un avantaj competitiv.

Cu toate acestea, nu veți fi singurul care utilizează această strategie, așa că fiți gata să împărțiți premiul dacă numerele dvs. sunt câștigătoare.

Sisteme de loterie pentru persoanele care nu sunt genii în matematică

Așadar, mai există tehnici de loterie care să vă fie accesibile dacă nu sunteți un geniu al matematicii și nu vă place să vă jucați cu numere sau să căutați modele? Bineînțeles, există.

Iată câteva strategii pe care le puteți încerca dacă vă grăbiți sau dacă nu doriți să petreceți prea mult timp cu numerele.

Folosiți opțiunea Quick Pick

Opțiunea Quick Pick de la loto este cea mai rapidă și mai simplă modalitate de a selecta numerele și mulți oameni cred că este cea mai bună. Nu va fi nevoie să vă gândiți sau să munciți mai mult; pur și simplu lăsați computerele să vă aleagă numerele și veți fi pe drum în câteva minute. În plus, alegerea biletului la întâmplare are sens, deoarece numerele câștigătoare sunt alese la întâmplare.

Rămâi la un set de numere norocoase

Una dintre cele mai simple și mai utilizate metode de câștig la loto este următoarea: Alegeți un set de numere norocoase, apoi folosiți-le de fiecare dată când cumpărați un bilet. Datele de naștere, aniversările și numerele aleatorii care „se simt” norocoase sunt, de asemenea, date comune de jucat.

Conform acestei noțiuni, ar trebui să jucați întotdeauna aceleași numere, deoarece, dacă nu au făcut-o înainte, este mai probabil să o facă în viitor.

Acest lucru este incorect din punct de vedere al probabilității; faptul că un număr a fost extras recent sau nu are nicio legătură cu faptul că va apărea în curând. Cu toate acestea, unii au reușit folosind combinațiile lor preferate.

Sfaturi despre cum să câștigi la loto

Pentru a vă crește probabilitatea de a câștiga, trebuie să cumpărați mai multe bilete. Dar dezavantajul acestui lucru este că s-ar putea să trebuiască să cheltuiți mulți bani pentru a câștiga un premiu. Este posibil ca valoarea câștigurilor dvs. să nu fie pe deplin compensată din cauza investiției mari pe care ați făcut-o în cumpărarea de bilete.

Formați un sindicat de loterie în care adunați bani de la jucătorii de loterie. Acest lucru înseamnă că veți obține mai multe bilete și numere de loterie, ceea ce înseamnă că veți avea cu toții șanse mai mari de a câștiga premiul cel mare. Dezavantajul este că s-ar putea să trebuiască să împărțiți prețul jackpotului cu mai multe persoane.

Rețineți că fiecare număr de la loterie are o probabilitate egală de a fi ales ca număr câștigător. Nu există niciun software care ar putea prezice numărul câștigător exact. Dar vă puteți crește șansele de a nu împărți prețul jackpotului dacă folosiți un număr nu atât de comun.

Sistemele de alegere la loterie chiar funcționează?

A avea o strategie de loterie poate fi distractiv și vă poate ajuta să vă mențineți motivat să participați și să câștigați. Cu toate acestea, cei mai mulți statisticieni sunt de acord că nu există nimic ce poți face cu adevărat pentru a învinge șansele de a câștiga la loto. Așadar, trebuie să aveți grijă să evitați orice sistem de loterie care face afirmații nerezonabile, cum ar fi garantarea că veți câștiga, sau care vă face să plătiți pentru servicii care nu vă vor crește șansele de a fi câștigător la jackpot.

Fiți atenți la promisiunile exagerate și la recenziile false.

Comentarii