stiri Braila – debraila.ro

„Ajutor” de la un brailean: Cu pana la masina, o soferita a fost lasata fara poseta! | Hotul a fost gasit in lanul de porumb

In loc sa ajute o femeie sa repare pana la masina, un brailean a lasat-o fara poseta, pentru ca apoi sa se ascunda intr-un lan de porumb, unde a si fost gasit de politisti.

In seara zilei de 30 iulie, in jurul orei 19:45, o buzoianca de 39 de ani a apelat 112 si a cerut ajutorul oamenilor legii, dupa ce o persoana necunoscuta i-a sustras poseta din masina care era stationata pe marginea drumului judetean 211 A (Drumul Marii), in apropierea satului Cuza-Voda, comuna Stancuta.

Se pare ca tanara incerca sa repare o pana la una dintre roti atunci cand i-a fost furata geanta in care se afla suma de 600 lei, doua telefoane mobile si documentele personale.

Ajunsi la fata locului, politistii au periat zona, gasindu-l intr-un lan de porumb pe un barbat din Cuza-Voda, care avea asupra sa doar suma de bani. Poseta, telefoanele mobile si actele au fost gasite in cultura de cereale.

Braileanul a fost dus la audieri, alegandu-se cu dosar penal pentru furt.

Totodata, prejudiciul, in valoare totala de 2.000 de lei, a fost inapoiat soferitei.

Comentarii