stiri Braila – debraila.ro

Agentul unuia dintre baschetbalistii pe care Dasaev i-ar fi injunghiat vrea sa stranga 20.000 de dolari din donatii: „Pentru ca familia sa-l poata vizita la Braila…”

Clive Willaimson, agentul lui Jospeh McClain, unul dintre cei doi baschetbalisti americani injunghiati, in urma cu o saptamana, pe terasa „The Music Pub”, a initiat o strangere de fonduri pe un site specializat, propunandu-si sa adune 20.000 de dolari. Banii ar fi necesari pentru ca familia lui McClain sa poata veni in Romania, dar si pentru recuperarea medicala a sportivului, atunci cand va ajunge in Statele Unite.

Baschetbalistul a fost operat si internat la Spitalul Judetean de Urgenta, in timp ce Darrell Bowie a fost transferat la un spital din capitala, suferind rani mult mai grave.

„Joseph McClain, 25 ani, care a fost recent transferat la clubul de baschet ACS Cuza Braila, in Romania, a fost atacat sambata, 15.09.2018, in oras, aparent fara nici un motiv. McClain a fost injunghiat in piept si stomac dar este intr-o stare stabila, la Terapie Intensiva. Strangem fonduri pentru ca familia sa-l poata vizita iar Joseph sa aiba parte de o recuperare adecvataa atunci cand va ajunge inapoi in Statele Unite”, scrie Willaimson pe site-ul gofundme.com.

Totodata, agentul lui McClain anunta ca „oficiali” din Statele Unite ale Americii „ancheteaza” motivele pentru care suspectul i-a injunghiat pe cei doi americani.

„Am aprecia ajutorul vostru de a reuni acest tanar atlet cu familia lui si de a-l ajuta sa aiba parte de o recuperare completa pentru a-si putea continua promitatoarea cariera, dupa acest atac teribil asupra vietii lui”, se mai arata in mesajul agentului baschetbalistului.

Suspectul principal al atacului sangeros, interlopul Gabriel Daniel Husein, zis „Dasaev”, a fost arestat preventiv.

Comentarii