stiri Braila – debraila.ro

Adrian Tabarac, ALES presedinte al Organizatiei Municipal PNL | „Primul meu proiect este organizarea unui referendum pentru a elimina apa de ploaie din facturile brailenilor”

Proaspatul consilier municipal Adrian Tabarac, in varsta de 30 de ani, a fost ales, duminica, in functia de presedinte al Organizatiei Municipale a PNL Braila, cu 389 de voturi din 403, restul optiunilor exprimate fiind anulate.

„PNL Braila are o noua echipa de conducere, o imbinare de entuziasm si experienta, de oameni pe care ii leaga dorinta de a se implica pentru problemele comunitatii. (…) Sunt convins ca, impreuna cu presedintele PNL, Alexandru Danaila, cu oamenii din echipa, vom reusi sa miscam lucrurile pentru Braila pe care o iubim!”, a spus Tabarac.

Noul lider al liberalilor de la Organizatia Municipala a mai precizat faptul ca isi propune, ca prim proiect, „organizarea unui referendum „pentru a elimina apa de ploaie din facturile brailenilor”.

Echipa condusa de Tabarac ii are ca prim-vicepresedinti pe Mihai Pascale si Eugen Alexandru Vilcu, vicepresedinti fiind alesi Marius Cristinel Marin, Mariana Vernescu, Ionel Stefan Alexandru, Sebastian Cimpeanu, Constantin Sirbu, Pandelia Roman, Alexandru Drogeanu si Florentin Diveica. Functia de trezorier va fi ocupata de Geta Valceanu.

Totodata, au fost votati si membrii noului Birou Politic Municipal: Andrei Busurca, Cosmin Iulian Cretoiu, Ionel Alexandru, Vasile Badin, Stefan Gurgu, Mircea Bogatu, Raluca Claudia Bucur, Georgica Sterian, Gaita Mares, Vasile Badin, Cristian Silviu Simionescu, Daniela Turosu, Marius Tecuceanu, Marius George Sandu si Dragos Ioan Malureanu.

Comentarii