stiri Braila – debraila.ro

Acuzatii privind consilieri judeteni braileni care se duc la prostituate si nu platesc, fiind batuti de „pesti” | Varga (PNL): „Rugam presa sa nu publice asa ceva!”

Unii dintre consilierii judeteni „merg la prostituate, nu platesc si dupa aia sunt batuti de pestii lor in parcari”, sustine consilierul judetean Catalin Iordache (PND), care a facut afirmatia in plenul Consiliului Judetean. Iordache (foto stanga) nu a spus despre cine e vorba, sustinand ca „e decent sa nu se vorbeasca despre nume”.

„Da, faceam referire la cineva anume, dar e decent sa nu se vorbeasca despre nume. E un subiect sensibil si nu cred ca e cazul, insa am vrut sa aduc la cunostinta opiniei publice o situatie, care, din punctul meu de vedere, nu are nici cea mai mica legatura cu statutul de ales. Aud tot felul de ineptii, prin care unii colegi vor sa-si ascunda neputinta, faptul ca au fost alesi de cetateni sa faca ceva pentru judet, insa ei dau doar din gura. Sa facem comisii pentru zvonuri sau alte chestiuni abracadabrante, propuneri in bataie de joc. Pai haideti sa facem comisii pentru astfel de situatii, in care se pun unii consilieri. Cand faci asa ceva, esti usor santajabil. Din punct de vedere moral, asa ceva e incompatibil cu statutul de ales local”, a declarat PND-istul.

Dupa ce Catalin Iordache a vorbit despre consilierii judeteni care ar frecventa prostituate, consilierul judetean Vasile Constantin Varga (PNL) a replicat, razand: „Rugam presa sa nu publice asa ceva!”.

Liberalul Ovidiu Nechita (foto dreapta) este cel care propusese infiintarea unei comisii care sa ancheteze un zvon care i-a ajuns la urechi: unii consilieri judeteni merg in stare de ebrietate la clubul de handbal „Dunarea” si jignesc jucatoarele.

Comentarii