stiri Braila – debraila.ro

Acuzat ca blocheaza asocierea Braila-Galati, primarul Galatiului ii RASPUNDE lui Dragomir: „Daca ne indica locatia dintre Braila si Galati unde poate functiona sediul asociatiei, promit ca ne vom da peste cap. Nu are un spatiu!”

Ionut Pucheanu, primarul social-democrat Ionut Pucheanu, a comentat declaratiile primarului Marian Dragomir cu privire la faptul ca autoritatile locale galatene ar bloca infiintarea Asociatiei „Dunarea de Jos” intrucat nu accepta ca sediul ONG-ului sa fie in alta parte decat in Galati. Dragomir a afirmat de mai multe ori ca a venit cu propunerea ca sediul sa fie la mijlocul distantei dintre cele doua municipii.

Pucheanu reclama „o intreaga campanie legata de <<dihotomia>> Galati-Braila”, cerandu-i lui Dragomir sa indice „locatia dintre Braila si Galati unde poate functiona sediul asociatiei”.

„N-ati vazut ce declara domnul primar? Nu e vorba de dat cu banul… Am văzut ca prinde foarte bine la Braila o intreaga campanie legata de <<dihotomia>> asta Galati-Braila. Nu am sa dau curs unui astfel de demers sau eventual subiect de presa. Eu stiu foarte bine ce am discutat, ce am propus. Asa mi se pare corect, asa cred ca este corect. Daca domnul primar de la Braila ne indica locatia dintre Galati si Braila unde poate functiona sediul acestei asocieri, cu draga inima promit ca maine ne dam peste cap”, a declarat primarul municipiului Galati.

Totodata, edilul orasului vecin a subliniat si propunerea Galatiului, respectiv ca pana la construirea unui sediu intre Galati si Braila, „cartierul general” al Asociatiei „Dunarea de Jos” sa functioneze la Galati.

„Am o problema principiala ca sediul sa fie la Braila. Atata timp cat s-a convenit ca Braila sa aiba directorul (n.r. asociatiei), cred ca e corect ca intre doua orase vecine si prietene ca pana la construirea sediului, care cred ca i-ar sta bine intre Braila si Galati… Daca dumnealui poate pune un centru sau un spatiu care sa poata fi operativ de maine… Nu are!”, a concluzionat Pucheanu.

De ce Braila si Galati nu isi dau mana? | Primarul Dragomir il pune la zid pe primarul Galatiului: „Va confirm ca primarul Pucheanu si PSD Galati nu isi doresc asocierea daca sediul asociatiei nu este la Galati. Declarativ stam foarte bine”

Comentarii