stiri Braila – debraila.ro

Actiune a politistilor braileni: 4 tineri condamnati au fost incarcerati in Penitenciarul Galati

La sfarsitul saptamanii trecute, pe 15 februarie, politistii braileni au organizat si desfasurat pe raza judetului o actiune de depistare si incarcerare a persoanelor care se sustrag de la punerea in aplicare a unor mandate de executare pe pedepsei inchisorii. Astfel, cinci tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 26 de ani, au fost saltati de oamenii legii.

Pe raza comunei Baraganul, politistii l-au gasit pe un localnic de 26 de ani, pe numele caruia Judecatoria Faurei a emis un mandat de executare pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Si in Zavoaia oamenii legii au depistat doi localnici, cu varste de 21 si, respectiv, 23 de ani, care, pe 13 februarie, au fost condamnati la pedepsele de 2 ani si 2 luni, respectiv 2 ani, 8 luni si 10 zile de inchisoare, pentru savarsirea infractiunilor de taiere fara drept de arbori din fondul national si furt de arbori taiati din padure. Tanarul de 23 de ani ispaseste pedepsa si pentru infractiunea de lovire sau alte violente.

Pe raza municipiului, politistii au reusit sa dea de un brailean de 23 de ani, care fusese condamnat la inchisoare inca din luna aprilie a anului trecut. Acum, individul isi va ispasi pedeapsa de 9 luni de inchisoare pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Toti cei patru tineri au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Comentarii