stiri Braila – debraila.ro

ACCIDENT pe Industriei: o mașină a dat peste un bărbat aflat pe un moped – băut și fără permis

Accident pe strada Industriei. Un bărbat care conducea un moped a fost acroșat de un autoturism.

Luni, în jurul orei 12:40, un tânăr, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea o mașină pe strada Industriei, din direcția strada Ulmului, ajungând la intersecția cu strada Valea Călugărească, la schimbarea direcției de mers către stânga, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 49 de ani, care ce se deplasa cu un moped în aceeași direcție.

În urma impactului, mopedistului a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totuși, oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că persoana rănită în accident nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că avea o îmbibație alcoolică de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele mopedistului de ocazie a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Comentarii