stiri Braila – debraila.ro

Accident la Galbenu | Un tanar FARA PERMIS s-a rasturnat cu masina | Un baiat de 19 ani, pasager, in stare grava la Bucuresti

Accidentul a avut loc miercuri dimineata, in jurul orei 08:10, pe drumul judetean 203, intre localitatile Satuc si Galbenu. Barbatul aflat la volan, in varsta de 23 de ani, din Galbenu, nu are permis de conducere.

Din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, respectiv carosabil umed, tanarul a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat in afara soselei. Pe scaunul din dreapta se afla un alt tanar din Galbenu, de 19 ani, care, miercuri seara, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar-Arseni” din capitala, unde va fi supus unei interventii chirurgicale.

Desi a fost ranit, barbatul care a condus masina a parasit locul accidentului. In cele din urma, dupa ce oamenii legii l-au gasit, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca autoturismul nu este inmatriculat.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis, conducerea unui vehicul neimatriculat si parasirea locului accidentului.

Comentarii