stiri Braila – debraila.ro

Accident in Varsatura | Un minor a fost lovit de incarcatura unei autoutilitare. Soferul a plecat de la locul accidentului

Duminica, 4 februari, la ora 17:30, un tanar de 23 de ani, din judetul Ialomita, in timp ce conducea o autoutilitara pe drumul european 584, in localitatea Varsatura, a acrosat cu partea laterala dreapta a incarcaturii un pieton, in varsta de 16 ani.

Soferul autoutilitarei se deplasa pe drumul european, dinspre Slobozia catre Braila, cand l-a lovit cu partea laterala dreapta a incarcaturii, care depasea in latime ecartamentul vehiculului, pe minorul care circula in acelasi sens, pe marginea drumului.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Dupa producerea evenimentului rutier, conducatorul auto si-a continuat deplasarea, in loc sa ramană la fata locului, prezentandu-se ulterior la sediul Serviciului Rutier.

Atat soferul, cat si pietonul, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

In cauză a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea Politiei.

Comentarii