stiri Braila – debraila.ro

ACCIDENT GRAV, la Viziru: caruta spulberata de o autoutilitara | Un mort si doi raniti in stare critica – mama si fiu

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri seara, in jurul orei 17:45, pe drumul judetean 211A, la intrarea in localitatea Viziru, dinspre Bordei Verde. O caruta in care se aflau trei persoane a fost lovita de o autoutilitara marca Renault, la volanul careia se afla un cetatean turc.

Soferul, in varsta de 47 de ani, care se deplasa dinspre Bordei Verde spre Viziru, nu ar fi observat caruta, aflata pe acelasi sens de mers. Atelajul hipo era incarcat cu baloti si se pare ca nu ar fi fost semnalizat.

In urma impactului, caruta a ajuns in afara partii carosabile, iar cele trei persoane, localnici din Viziru, au fost aruncate pe asfalt. Din nefericre, un barbat de 41 de ani si-a pierdut viata, iar o femeie de 51 de ani si un tanar de 25 de ani, mama si fiu, au suferit rani grave, fiind transportati la Unitatea de Primiri Urgente in stare critica.

Conducatorul auto sustine ca a fost orbit de farurile unui autocamion care venea din sens opus.

Cetateanul turc a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, continuand cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc accidentul rutier.

Foto: Arhiva

Comentarii