stiri Braila – debraila.ro

ACCIDENT GRAV la Maxineni | Soferul, beat si cu permisul suspendat, A FOST RETINUT | Judecatorul l-a lasat in LIBERTATE

Politistii braileni l-au retinut, sambata, 17 martie, pe un tanar de 19 ani, din comuna Maxineni, acuzat de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul neinmatriculat si cu numar fals, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului si avand dreptul de a conduce suspendat.

Prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, soferul teribilist a reusit sa-l induplece pe judecatorul de drepturi si libertati, care a dispus masura controlului judiciar.

In noaptea de vineri spre sambata, la ora 01:00, Galu Eugen Petrus, in timp ce conducea pe drumul national 23, dinspre Latinu spre Maxineni, a pierdut controlul volanului intr-o curba spre dreapta, masina parasind partea carosabila si rasturnandu-se. Doi pasageri, cu varste de 23 si, respectiv, 28 de ani, ambii din Maxineni, au fost raniti grav, fiind transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, ramanand internati.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In urma verificarilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul ca tanarul din Maxineni are permisul retinut din data de 22 februarie, pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, iar autoturismul in cauza figureaza ca fiind neinmatriculata.

Comentarii