stiri Braila – debraila.ro

ACCIDENT GRAV: căruță cu patru persoane, printre care și două fetițe, lovită de o mașină, între M. Vodă și Filipești

Un grav accident rutier s-a petrecut, vineri seara, în jurul orei 21:00, pe drumul național 2B, între Mircea Vodă și Filipești.

O căruța care a traversat șoseaua a fost lovită în plin de un autoturism. Toate cele patru persoane din atelajul hipo, printre care și două fetițe, au fost rănite, fiind transportate la spital.

Din primele informații, se pare că un bărbat de 52 de ani, din comuna Mircea Voda, în timp ce conducea o căruță, ar fi traversat drumul național, moment în care atelajul hipo a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat, in vârstă de 37 de ani, din Satul Perișoru, care circula regulamentar dinspre Brăila către Buzău.

În urma impactului, toate cele patru persoane aflate în căruță au fost rănite: bărbatul de 52 de ani, o femeie de 45 de ani, dar și două minore cu vârste de 10 și 15 ani. Din fericire, se pare ca nu este vorba despre leziuni grave.

Ambii bărbați, șoferul și conducătorul căruței, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii