stiri Braila – debraila.ro

Accident cu trei masini pe Calarasilor din cauza unui sofer baut | La spital au ajuns o tanara si fiul sau de 1 an

In dupa-amiaza zilei de duminica, in jurul orei 12:30, un brailean, in varsta de 48 de ani, in timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Calarasilor, pe banda a doua de mers, dinspre Bariera Calarasilor catre strada Chisinaului, la intersectia cu strada Industria Sarmei, nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de autovehiculul care circula regulamentar in fata sa si l-a lovit in partea din spate, acesta fiind proiectat, la randul sau, intr-o alta masina.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, iar in cazul primului sofer a rezultat ca avea in aerul expirat 0,90 mg/l alcool pur, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ulterior, la Spitalul Judetean de Urgenta s-a prezentat o tanara de 26 de ani, impreuna cu fiul sau, in varsta de 1 an, pasageri in ce de-al doilea vehicul, pentru acordarea de ingrijiri medicale, fara a ramane insa internati.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa.

Comentarii