stiri Braila – debraila.ro

Accident cu doi morti intre Viziru si Cuza Voda | Unul dintre decedati, primarul comunei vrancene Vintileasca

Un grav accident rutier s-a produs, vineri, la primele ore ale diminetii, pe drumul judetean 211A, intre localitatile Viziru si Cuza Voda.

Un autoturism Dacia Logan cu numere de Vrancea, care circula dinspre Viziru spre Cuza Voda, a fost lovit frontal de un Opel Astra cu numere de Germania, care se deplasa din sens opus, intrand pe contrasens. Se pare ca soferul Opel-ului nu a adaptat viteza la conditiile de drum, respectiv ceata si polei.

Cei doi barbati aflati in Logan si-au pierdut viata, trupurile neinsufletite fiind scoase din masina de soferii care au tras pe dreapta pentru a da o mana de ajutor. La scurt timp, Loganul a luat foc.

Autoturismul Dacia Logan apartine Consiliului Local Vintileasca, o comuna din judetul Vrancea. Cele doua persoane care au murit sunt Georgel Spataru (foto), in varsta de 54 de ani, primarul comunei Vintileasca (PSD) si un fost viceprimar, in varsta de 44 de ani.

Totodata, in urma accidentului a fost ranit si soferul Opel-ului, un constantean de 45 de ani, care a fost transportat la spital.

Se pare ca primarul din Vintileasca se duce la Constanta, la Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Sud-Est, in interes de serviciu.

Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

Comentarii