stiri Braila – debraila.ro

A UCIS pentru ca s-a urcat baut si fara permis la volan, dar acum se bucura de libertate deplina | Control judiciar pentru tanarul din Jirlau

La inceputul lunii august 2018, Dumitru Andronic (foto dreapta), un tanar din Jirlau, s-a urcat baut si fara permis la volan, provocand un accident in urma caruia un pasager de 16 ani (foto stanga) si-a pierdut viata. Soferul de ocazie a plecat nestingherit spre casa, lasandu-l pe minor sa agonizeze.

Pe 27 decembrie, Judecatoria Faurei a hotarat inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu cea mai blanda masura preventiva, cea a controlului judiciar pe o durata de 60 de zile, in cazul lui Andronic.

Instanta i-a interzis tanarului care si-a ucis amicul, printre altele, sa nu paraseasca limita teritoriala a judetului, sa nu intre in baruri, restaurante, terase sau in orice alte locuri publice unde se servesc bauturi alcoolice si sa nu detina sau sa foloaseasca arme.

Initial, individul a fost arestat preventiv, insa ulterior i s-a aplicat masura arestului la domiciliu.

Andronic Dumitru este judecat pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, conducere a unui vehicul fara permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului.

Comentarii