stiri Braila – debraila.ro

A sarit sa-i bata pe politisti! Brailean baut si fara permis, tras pe dreapta

Tupeu maxim din partea unui sofer! Fara permis, s-a urcat baut la volan, iar cand a fost oprit de politisti, braileanul a devenit agresiv fizic si verbal cu oamenii legii.

Potolit cu spray lacrimogen si incatusat, barbatul de 32 de ani tot nu a devenit cooperant, refuzand sa sufle in etilotest si sa i se recolteze probe biologice pentru stabilirea exacta a alcoolemiei.

Scenele rupte s-au petrecut luni, 1 iunie, in jurul orei 06:30.

Politistii din cadrul Biroului Ordine Publica l-au oprit in trafic pe tanar in timp ce conducea o masina pe strada Vadul Ghecetului din municipiu.

„Intrucat acesta emana halena alcoolica, politistii au procedat la testarea sa cu aparatul alcooltest, insa soferul a refuzat. Deoarece in timpul verificarilor barbatul a devenit agresiv atat fizic, cat si verbal, politistii au folosit sprayul iritant-lacrimonegen, procedand, totodata, la incatusarea acestuia”, informeaza Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie Judetean.

Verificarile politistilor au scos la iveala faptul ca braileanul nu are permis pentru nicio categorie de vehicule. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere a unui vehicul fara permis si refuzul de la prelevarea unor mostre biologice. Cercetarile in acest caz continua.

Comentarii