stiri Braila – debraila.ro

A MURIT taximetristul lovit in statia de autobuz din Ciocarlia | Soferul, IN LIBERTATE: „Faptele nu sunt de o gravitate foarte ridicata!”

Cristian Dorin, taximetristul lovit de o masina, in noaptea de luni spre marti, in timp ce se afla in statia de autobuz din Ciocarlia, a murit, vineri, pe patul de spital, la Sectia de Neurochirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta „Sf. Andrei” din Galati. Decesul a survenit in jurul orei 13:30.

Soferul care a provocat accidentul si apoi s-a facut nevazut se afla in libertate, sub control judiciar, desi initial a fost retinut pentru 24 de ore.

„Faptele savarsite nu sunt de o gravitate foarte ridicata, avand in vedere urmarile produse”, a considerat judecatorul de drepturi si libertati care a dispus punerea in libertate a lui Georgian Negrei (n.r. la acel moment victima se afla in stare critica).

Acum, oamenii legii au schimbat incadrarea juridica, barbatul fiind acuzat de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

Desi victima, in varsta de 28 de ani, zacea intr-o balta de sange, Negrei (foto jos), fara nici cea mai mica urma de compasiune, s-a facut nevazut, prezentandu-se la Politie dupa ore bune de la producerea accidentului.

Dupa doar 24 de ore petrecute in spatele gratiilor, magistratul de la Judecatoria Braila a decis, miercuri, sa-l puna sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile pe sofer, respingand astfel propunerea procurorului, care a cerut arestul preventiv.

Trebuie precizat si faptul ca nici macar avocatul lui Georgian Negrei nu a cerut luarea masurii controlului judiciar, aratand ca masura arestului la domiciliu „este o masura suficienta pentru atingerea scopului prevazut de lege”.

Exclusiv | DE CE a fost eliberat soferul care a lovit un taximetrist in Ciocarlia si apoi a fugit 

Comentarii