stiri Braila – debraila.ro

A MURIT Dumitru Vaduva | Ce spune presa din Bulgaria despre accidentul in care si-a pierdut viata politicianul brailean

Dumitru Vaduva, in varsta de 71 de ani – consilier judetean PSD si fost inspector-sef al Inspectoratului Teritorial de Munca, a murit, duminica dimineata, intr-un accident rutier produs in Bulgaria, in regiunea Burgas.

Potrivit informatiilor obtinute de DEBRAILA.ro, masina in care se afla Vaduva, sotia sa si alti prieteni a intrat intr-un copac. Acestia se aflau in drum spre Turcia.

Sotia lui Vaduva a fost transportata la spital, aflandu-se in stare grava.

Masina nu era condusa de Dumitru Vaduva.

Dumitru Vaduva a detinut conducerea Inspectoratului de Munca din 1990 si pana la pensionarea sa, la inceputul anului 2015. In 2016 a ajuns consilier judetean, aflandu-se, in prezent, la al doilea mandat. Politicianul era si presedintele Consiliului de Administratie al Muzeului Brailei.

Ce spune presa din Bulgaria despre accident

Potrivit site-urilor de stiri din Bulgaria, accidentul s-a produs, duminica dimineata, in jurul orei 09:00, pe drumul dintre Burgas si Malko Tarnovo (la km. 310), aproape de frontiera cu Turcia, in conditii de carosabil umed. Autoturismul marca „Kia Sportage” era condus de un prieten al lui Dumitru Vaduva, in varsta de 62 de ani.

Soferul a pierdut controlul volanului si s-a oprit intr-un copac de pe marginea soselei.

Toate persoanele din masina au fost ranite, insa Vaduva, care se afla pe scaunul din dreapta, a suferit numeroase politraumatisme, murind la spital, la Terapie Intensiva.

Conducatorul avea rani superficiale, care nu au necesitat internarea.

Cele doua femei de pe bancheta din spate, sotiile celor doi – cu varsta de 62 si, respectiv, 68 de ani, sunt internate la Spitalul Universitar din Burgas, insa viata nu le este pusa in pericol.

Comentarii