stiri Braila – debraila.ro

A. Ioniță (Forța Dreptei), despre noua echipă Popa (PNL) și Paladi (ex-PSD): “Scenetă de prost gust, cu actori penibili!”

Antoaneta Ioniță, fost parlamentar, în prezent președinte al Organizației Județene Forța Dreptei, a comentat situația recentă din PNL Brăila, unde președintele Alexandru Popa, care este și deputat, a anunțat înscrierea în partidul pe care îl conduce a lui George Adrian Paladi, deputat, fost membru PSD.

Totuși, la scurt timp după vestea trecerii lui Paladi din barca PSD în cea a lui Popa, Grupul PNL din Camera Deputaților a comunicat public că nu îl dorește pe fostul social-democrat în rândurile parlamentarilor liberali. Astfel, George Adrian Paladi a rămas deputat neafiliat, dar membru PNL Brăila.

“Deputatul liberal Alexandru Popa a anunțat într-o conferință de presă că a reușit performanța de a recruta un parlamentar PSD. Toate bune și frumoase, numai că PNL-ul central nu îl primește pe psd-ist în grupul parlamentar liberal. Scenetă de prost gust, cu actori penibili!”, a comentat Antoaneta Ioniță.

În același timp, președintele Forța Dreptei i-a taxat pe liberali și pentru stabilirea pragului de 250.000 lei la abuzul în serviciu, o inițiativă care a picat pe vremea lui Liviu Dragnea.

“Recentele propuneri venite din partea PNL mi-au arătat că plecarea mea din această formațiune politică nu a fost o greșeală. Este inadmisibil ca, după ce în 2017 am protestat față de deciziile OUG 13, prin care Dragnea și apropiații săi încercau să impună un prag de 200.000 lei pentru incriminarea abuzului în serviciu, acum  să vină liberalii cu propunerea ca acest prag să fie 250.000 lei. Toți senatorii liberali au votat la unison, fără a ține cont că își calcă în picioare promisiunile făcute în perioada în care erau în opoziție. Să ne înțelegem: știu că PNL a votat alături de PSD, doar că de la social – democrați nu aveam niciun fel de așteptări! Bineînțeles, presa a “taxat” imediat derapajul liberalilor. “Cum e posibil ca tocmai dvs, liberalii, să fiți inițiatorii unei astfel de propuneri?”. Reacția celor de la PNL e de-a dreptul neașteptată: “vom corecta la Camera Deputaților”! Mai mult, a urmat o “bâlbâială” rușinoasă din care a rezultat că nimeni nu-și mai aduce aminte cine a venit cu această cifră. Principalii inițiatori stau pitiți în umbra politică și tac mâlc”, a concluzionat sursa citată.

Comentarii