stiri Braila – debraila.ro

A inceput MAREA DEZINSECTIE! | Primarul Dragomir: „Daca se dadea cu solutie cand a plouat, nu existau efecte si se cheltuiau inutil bani publici”

Primarul Marian Dragomir a anuntat faptul ca Serviciul de Utilitate Publica, Administrare si Gospodarire Locala va demara a doua actiune de combatere a tantarilor din acest an, dupa ce prima, unde s-a intervenit si cu tratamente avio, a fost neutralizata de instabilitatea atmosferica din ultima perioada.  

Incepand de miercuri seara, lucratorii SUPAGL au inceput sa actioneze cu echipamente proprii la sol, urmand ca toate cartierele municipiului sa fie „tratate” impotriva tantarilor si capuselor.

„In zilele in care a plouat nu se putea actiona cu solutii impotriva tantarilor deoarece ploaia anuleaza efectele si spala vegetatia. Daca se dadea cu solutie in zilele in care a plouat, asa cum solicitau unii cetateni pe langa faptul ca nu existau efecte se cheltuiau inutil bani publici”, a precizat edilul pe o retea de socializare.

Totodata, edilul a atras atentia si cu privire la situatiile care ar putea urma, in ciuda faptului ca o „armata” de tantari a pus stapanire pe parcurile si zonele verzi din municipiu, mai exact reclamatiile celor deranjati de inconvenientele actiunii de dezinsectie.

„Acum sper sa nu avem iar reclamatii ca se face ceata calda si miroase … sau este zgomot de la instalatii. Stiti, … si reclamatiile au rolul lor … dar sa nu exagersm … Multumesc anticipat!”, a conchis sursa citata.

Comentarii