stiri Braila – debraila.ro

A fost ARESTAT recidivistul care a spart casa din Chercea: a amenintat-o cu un pistol de jucarie pe proprietara care l-a prins cand sarea gardul cu bunurile furate in geanta!

Barbatul care a spart o casa din cartierul Chercea a fost trimis in spatele gratiilor. Judecatoria Braila a admis, vineri seara, propunerea de arestare preventiva a lui Victor Aurelian Bucsa (foto).

Individul, in varsta de 34 de ani, are un cazier bogat, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Joi seara, in jurul orei 21:00, Bucsa a intrat prin efractie in casa, proprietara imobilului observandu-l pe camerele de supraveghere. Femeia a sunat la 112, iar apoi s-a dus glont spre casa, surprinzandu-l pe brailean chiar atunci cand sarea gardul catre strada.

In acel moment, individul a amenintat-o pe femeie cu un pistol care, in cele din urma, s-a dovedit a fi din plastic, iar apoi s-a facut nevazut.

La scurt timp, politistii l-au gasit pe Bucsa in apropierea casei femeii, avand pe umar o geanta voluminoasa si in mana pistolul de jucarie.

Oamenii legii au gasit in geanta bijuterii, haine si alte bunuri furate din locuinta. Valoarea acestora se ridica la aproximativ 20.000 de lei.

Victor Aurelian Bucsa a fost retinut pentru talharie calificata, iar apoi prezentat judecatorului de drepturi si libertati.

Comentarii