stiri Braila – debraila.ro

A căzut de pe moped: brăileanul era BĂUT și NU AVEA PERMIS | A refuzat prelevarea de probe biologice

În după-amiaza zilei de 24 octombrie, în jurul orei 14:15, polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Măxineni a avut loc un accident rutier.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din comuna Măxineni, care se deplasa, pe raza localității, cu un moped, a pierdut controlul direcției și a căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, mopedistul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost testat la spital cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, la spital a refuzat prelevarea mostrelor biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astfel, pe numele individului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Comentarii