stiri Braila – debraila.ro

98 de taxiuri din Braila, verificate de politisti | Ce nereguli au gasit oamenii legii

Marti, 20 decembrie, politistii braileni au actionat, in municipiu si cele trei orase, pentru verificarea autovehiculelor care efectueaza transport de persoane in regim de taxi. Actiunea a avut loc la nivel national.

Activitatea a vizat depistarea persoanelor care practica ilegal activitatea de taximetrie, a celor care acosteaza persoane pentru a le oferi ilegal astfel de servicii, precum si a celor care, desi sunt autorizati, nu respecta regulile de tarifare sau standardul de calitate al serviciilor oferite.

Intr-o singura zi, politistii au verificat 98 de autoturisme, iar in urma neregulilor constatate au fost aplicate 19 sanctiuni contraventionale.

Dintre sanctiunile aplicate, 6 au fost pentru incalcarea normelor privind circulatia pe drumurile publice si 13 pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere.

De asemenea, pe parcursul activitatilor desfasurate, au fost constatate nereguli pentru care oamenii legii au dispus retinerea unui permis de conducere si retragerea unui certificat de inmatriculare.

Comentarii