stiri Braila – debraila.ro

6 ANI DE INCHISOARE pentru braileanul care a violat, de doua ori intr-o singura zi, o fetita de 12 ani | Curtea de Apel a desfiintat sentinta Judecatoriei Braila si a cerut rejudecarea

La inceputul saptamanii trecute, Curtea de Apel Galati a desfiintat sentinta Judecatoriei Braila prin care Marinica Leonard Iordache (foto) a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru viol in forma continuata, dupa ce, la sfarsitul anului 2018, a batjocorit o fetita de doar 12 ani din cartierul Lacu-Dulce. 

Individul recidivist nu a fost multumit de sentinta Judecatoriei. Totodata, si Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a declarat apel, tinand cont ca incadrarea pentru fapta savarsita este intre 5 si 12 ani, la care se poate adauga un plus de cel mult 3 ani pentru infractiune continuata. Acum, dosarul s-a intors la Judecatorie, care, potrivit hotararii definitive a instantei superioare, trebuie sa il rejudece.

Pe 20 octombrie 2018, cand se afla pe strada Caramidari din Lacu-Dulce, Iordache a observat-o pe fiica unui prieten de-al sau jucandu-se cu alti copii. Fara sa stea pe ganduri, i-a facut semn sa il urmeze, promitandu-i ca ii va cumpara dulciuri, desi in minte avea un plan bolnav.

Intrucat il cunostea, micuta l-a insotit, fara sa stie ce va urma. Dusa intr-un spatiu dezafectat din apropierea Cimitirului „Sf. Constantin”, fetita de 12 ani a fost batuta si fortata sa intretina relatii sexuale de catre barbat.

Si de parca nu ar fi fost de ajuns, individul a luat-o pe micuta si a dus-o intr-un punct termic aflat in paragina din cartierul Hipodrom, unde a batjocorit-o din nou.

La primele ore ale diminetii zilei de 21 octombrie, cand a vazut ca minora sangera puternic, monstrul a condus-o pana in apropierea liniei de cale ferata, la intrarea in cartierul Lacu-Dulce, amenintand-o ca ii va face din nou rau daca va povesti cele intamplate.

Politistii l-au prins pe Marinica Leonard Iordache in timp ce se afla intr-un cafe-bar din Hipodrom.

Comentarii