stiri Braila – debraila.ro

5 braileni RETINUTI intr-un dosar cu 18 perchezitii si un prejudiciu de 475.000 lei | Cine sunt cei care si-au petrecut noaptea in spatele gratiilor

5 braileni au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatorie cu propunere de arestare preventiva. Este vorba despre mai multe dosare de furt calificat in forma continuata, reunite intr-un singur dosar.

Marian Marchis, Anton Marchis, Viorel Stoian, Gheorghe Iulian Popa si Alin Lazar au fost saltati de mascati, in cursul zilei de marti, dupa ce oamenii legii au efectuat nu mai putin de 18 perchezitii domiciliare pe raza municipiului. Stefan Moise, un alt suspect, nu a fost gasit la domiciliu, fiind plecat in strainatate.

In total, politistii au pus in aplicare 20 de mandate de aducere.

Se pare ca persoanele vizate de ancheta ar fi spart mai multe locuinte de pe raza judetului Braila, de unde au furat bunuri a caror valoare se ridica la aproximativ 475.000 de lei.

Politistii au gasit la perchezitii ceasuri, bijuterii, parfumuri si scule electrice, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale a indivizilor.

Comentarii