stiri Braila – debraila.ro

400.000 de euro și 4 kg de aur, în mașina lui Mădălin Costin, care s-a urcat la volan fără permis | Bărbatul este fiul unui afacerist decedat, partener de afaceri cu Bunea Stancu

Mădălin Costin, fiul lui Sorin Costin (foto), om de afaceri decedat la sfârșitul anului 2022, a fost prins, miercuri seară, în timp ce se afla la volan. Polițiștii l-au tras pe dreapta pe strada Unirii din Centrul Brăilei, aproape de locuința acestuia.

Costin are permisul suspendat pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 38 de ani a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând consumul de cocaină.

Totodată, Mădălin Costin consumase și alcool, însă rezultatul testării este sub pragul pentru care se consideră infracțiune, respectiv 0,07 mg/l.

În timpul controlului mașinii, polițiștii au descoperit o sumă uriașă de bani în valută, respectiv 400.000 de euro, dar și 4 kg de aur și 7.000 de lei. Oamenii legii au mai găsit și două cuțite.

Banii au fost ridicați de polițiști pentru cercetări, urmând să fie stabilită proveniența acestora.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Tatăl lui Mădălin Costin, Sorin Costin, a fost un afacerist influent din Brăila, partener de afaceri al fostului baron Gheorghe Bunea Stancu timp de mai mulți ani. Omul de afaceri a murit, la sfârșitul anului 2022, în urma unui infarct, la o partidă de vânătoare.

Comentarii