stiri Braila – debraila.ro

2014. Un brailean beat intra cu masina intr-o statie de autobuz si ucide o fetita de 7 ani / Pedeapsa: 3 ani cu suspendare

In urma cu doi ani, in seara zilei de 29 iunie, un tanar din Tufesti, pe atunci de 21 de ani, s-a urcat la volan dupa ce a baut 3,5 litri de bere si s-a oprit intr-o statie de autobuz din localitate, unde se jucau doua copile, de 7 si, respectiv, 9 ani. Totul s-a intmplat sub ochii parintilor micutelor.

Cea mai mica, Gabriela, a murit la spital din cauza gravelor leziuni suferite in urma impactului. Cealalta a scapat ca prin urechile acului, stand internata doar 5 zile.

In urma cu un an, in aprilie, judecatorii Curtii de Apel au dat sentinta finala in cazul lui Marian Adrian Luca, pastrand hotararea Judecatoriei Braila: 3 ani de inchisoare cu suspendare. Tot atunci, instanta a decis „punerea de indata in libertate” a tanarului, arestat preventiv dupa producerea accidentului.

Desprea despagubiri inca nu se poate vorbi, partea civila a procesului aflandu-se si astazi pe rolul Judecatoriei Braila, cu urmatorul termen pe 12 aprilie..

Comentarii