stiri Braila – debraila.ro

17 furturi de combustibil din autovehicule si curti, pe raza localitatilor Insuratei, Viziru, Zavoaia si Baraganul

Sambata, 8 octombrie, in jurul orei 03:30, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei, impreuna cu cei din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Viziru, l-au identificat in flagrant, pe raza localitatii Baraganul, pe un barbat in varsta de 30 de ani, din judetul Ialomita, in timp ce transporta, in portbagajul autoturismului, cantitatea de 100 litri de motorina.

Cu ocazia verificarilor, politistii au constatat ca barbatul, impreuna cu un altul, din Galati, in varsta de 23 de ani, ce a fost identificat la scurt timp, ar fi sustras motorina, in aceeasi noapte, din rezervorul unui autotren ce era stationat pe raza orasului Insuratei.

In urma cercetarilor efectuate s-a constatat ca, in perioada 23 august – 8 octombrie 2016, cei doi barbati ar fi comis alte 16 infractiuni de furt din autovehicule si din anexe gospodaresti, comise pe raza localitatilor Insuratei, Viziru si Zavoaia.

Prejudiciul, in valoare de 22.900 de lei, a fost recuperat partial.

Pe numele celor doi suspecti a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile pentru savarsirea mai multor infractiuni de furt calificat, fiind dispusa retinerea lor pe baza de ordonanta pentru 24 de ore.

In cursul zilei de duminica, cei doi barbati au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Insuratei cu propunere de arestare preventiva, fata de ei fiind luata masura controlului judiciar si obligarea de a nu parasi localitatea de domiciliu.

Comentarii